WebszínházExtra
Színlap

On–Line // Cirkusz a valóságban és a virtuális térben

On–Line // Cirkusz a valóságban és a virtuális térben

On–Line // Cirkusz a valóságban és a virtuális térben

AZ ELŐADÁS A

WT-VXU-2145-KI4LF-FREE

KÓDDAL TEKINTHETŐ MEG

A WebSzínház csapata ismét innovatív projekttel jelentkezik; On–Line címmel debütál legújabb újcirkuszi produkciójuk, melyben tehetséges fiatal artistákkal és táncosokkal működtek közre. A produkció a TRIP Úszó Manézs sorozatának produkciója, amely során a TRIP csapata különleges élménnyel és varázslatos produkciókkal lepi meg a nézőket, betektinést nyújtva az újcirkusz világába.

A varázslat ezúttal nem cirkuszi térben, nem is csupán a TRIP Hajó gyomrában történik, hanem felköltözött a fedélzetre, a hajó legmagasabb pontjaira. A veterán hajó lokációja Buda szívében, a Parlamenttel szemben gyönyörű képeket enged láttatni a nézőnek, megmutatva a hajnalban ébredő Budapestet és az esti fényekben fürdő nyüzsgő belvárost.

A nézők bepillantást nyerhetnek egy különleges látványvilágba: az elképesztő artistaprodukciókat és táncos koreográfiákat – Gera Anita koreográfiájával – napkeltétől napnyugtáig vette fel a stáb a TRIP Hajón, a WebSzínháznak otthont adó helyszínen. A különleges fényviszonyok, az élőzenei aláfestés – a zenéket iamyank szerezte –, a hajó rejtett zugai, és az elképesztő mozgásformák a cirkusz új formáját hozzák el a nagyvilág számára.

A cirkuszfilm ingyenesen megtekinthető, ami nemcsak a gyereknézőknek, a felnőtteknek is különleges élményt nyújt egyedi képi- és zenei világával.

Szereplők /

Buda Balázs // gurtni 

Faludi Szilvia // karika

Fejős Adrienn // tánc

Gaal Panka // tánc

Jerabek Csenge // syr

Matos Lénárd // egykerekű

Nagy Enikő // tánc

Nagy Noémi // tánc

Tamás László // gurtni

Tarba Patrícia // handstand

Varga Lilla Szófia // tánc

Zsilák Olivér // zsonglőr

Írta /

Fabacsovics Lili

A Matróz /

Cserna Antal

koreográfus /

Gera Anita

rendezőasszisztens /

Kozák Rebeka

világosító /

Diósi Zoltán

vetítés /

Magács Vince

smink /

Farkass Flóra

zene /

Herold János // Iamyank

operatőr /

Meister Natália Nóra

Rendezte /

Magács László

PDF